H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

Nieuw…

websitebouw om te verbinden

Nieuw…

Nog niet helemaal klaar met de afronding van de vernieuwde website, maar dat komt. Een website is nooit klaar, zij heeft altijd onderhoud en nieuws nodig om actueel te blijven. De doelstelling die ik vanaf het begin 2015 met mijn bedrijf Build to Link voor ogen had geeft ik hierdoor een andere invulling. Mijn doel blijft hetzelfde, maar mijn doelgroep heb ik herzien. Ik kan wel alles en iedereen als klant willen hebben, maar een groot deel van de klantenkring die ik voor ogen had zit helemaal niet op Build to Link te wachten. Dat was een tegenvaller, maar ik kan toch niet iedereen van een website voorzien.

Wanneer u liever heeft dat uw broer, zus, neefje, nichtje of oudtante uw website en foto´s maakt dan is dat toch helemaal goed. Nou ja, ik ben websitebouwer en fotograaf als dan anderen het beter kunnen, of lhet voor niks doen, dan is dat zo daar kan ik niet tegenaan.

Omdat ik Peter ben?

De klanten die bij Build to Link komen, komen voor een website, maar ze komen omdat ik de website maak. Ze komen dus voor mij, Peter. Tot voor kort had ik daar geen idee van, ze komen toch voor een website, zeker komen ze voor een website, maar er zijn zoveel websitebouwers en toch komen ze juist bij mij, omdat ik Peter ben.

Het logo van Build to Link is twee jaar geleden ontworpen door Odet. De naam Build to Link is gekozen omdat ik door het bouwen van websites wil verbinden.  De kleuren in het logo zijn dacht ik zomaar gekozen. Nu twee jaar blijkt dat het toch allemaal niet zomaar was. De kleuren hebben wel degelijk betekenis onder MIJN LOGO kun je de volledige uitleg van het logo lezen. Peter betekent “steen”. Peter is afgeleid van het Griekse woord petros (πετρος; Proto-Indo-Europees: pattra), dat rots betekent. Volgens het nieuwe testament heeft Jezus aan de apostel Petrus de bijnaam Kepha (Aramees voor “rots”) gegeven.