H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

Build to Link websitebouw

websitebouw om te verbinden

Build to Link groot in website hulp aan kleine bedrijven.

Build to Link websitebouw Oldenzaal kan voor elke branche een website bouwen, maar de focus ligt op de paramedische, natuurkundige en spirituele zorg. Van psycho-energetische therapeut tot tarotkaartlezer en van acupuncturist tot aurahealer. Eenmanszaken, startende ondernemers, ZZP’ers, iedereen die een website nodig heeft kan bij Build to Link terecht voor de passende website.

Build to Link websitebouw Oldenzaal is er niet om moeilijke websites te bouwen, op die ingewikkelde, lastig te onderhouden website zit u waarschijnlijk niet te wachten.

  • Eenvoudig,
  • doeltreffend,
  • overzichtelijk,
  • vindbaar,

daar heeft u iets aan, zo heeft u het meeste rendement van uw website.

Het ontwerp van uw website is belangrijk, het is het visitekaartje van uw bedrijf. Een goed uitziende en opgebouwde website levert u nog meer respons op wanneer, u ook regelmatig aanpassingen aan de website doet. De bezoekers zullen dan vaker komen kijken. De website moet aansluiten bij uw huisstijl en daar zorgt Build to Link websitebouw voor. De bezoekers van uw site moeten in één oogopslag de mogelijkheden van uw bedrijf zien. Maar hoe mooi uw site ook is, Google kijkt er niet naar. Google kijkt naar de inhoud van de site, de relevantie van de zoekwoorden en de links.

 

Build to Link websitebouw maakt websites en visitekaartjes online voor klanten in verschillende sectoren.

Op het moment wordt er gewerkt aan een website voor Praktijk Regenboogkristal en aan de website voor Link to Grow een nieuwe netwerkgroep.

De sterke kant van Build to Link websitebouw Oldenzaal is het maken van doeltreffende websites, met gevoel voor klant en bezoeker.

groot in website hulp aan kleine bedrijven

Voor meer informatie over het laten maken van een website neem even contact op met Peter.

Voor meer informatie neem even contact op met Peter.Ja, ik wil graag meer informatie