Blog to Link

websitebouw om te verbinden

Blog to Link

is er om door middel van een blog (dag/weekboek) u op de hoogte te houden van de gang van zaken rondom mijn bedrijven, Build to Link, Beeldnieuws en Jouw-fotogevoelswandeling. De blog zal alleen verschijnen via Build to Link omdat dit het bedrijf is waar het om gaat. Website bouw is de vervanger geworden van mijn fotografie. Dat wil niet zeggen dat ik niet meer fotografeer, ik fotografeer misschien nog wel meer dan toen mijn “core business” fotografie was. Fotografie is een prachtig middel om je gevoel te uiten. Misschien wilt u dat eens een keer proberen maakt dan een afspraak voor een fotogevoelswandeling en kijk of jij jouw gevoel in beeld kunt brengen en misschien wel anders tegen de dingen gaat aankijken.

Wekelijks

Wekelijks komt er een blog op de website. Dit kan bestaan uit teksten, foto’s en alles wat er maar toe bijdraagt om tot een mooie blog te komen. Net als velen van u is het ook voor mij een nieuw iets. omdat ik liever achter dan voor de camera sta ga ik ook niet vloggen. Ik schrijf zoals ik al jaren schrijf, met komma’s op plekken waar ze misschien helemaal niet moeten, met spelfouten, maar wel van uit mijzelf. Ik schrijf met de woorden die ik “voel”. Ik schrijf het niet mooier dan het is, ik schrijf het zo het is. Zo het is in mijn beleving.

Dus denkt u na deze tekst “NIKS VOOR MIJ” dan stopt de blog hier voor u. Degene die nieuwsgierig zijn geworden lezen lekker verder. Je kunt in elke week zomaar instappen het is namelijk geen vervolgverhaal. 

Geniet ervan.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies " daarmee dragen cookies bij aan een prettige website-ervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten