Blog to Build

websitebouw om te verbinden

Alle mijn actuele blogs kun je via deze pagina lezen. De inhoud van de blogs varieert  van projecten waarmee ik bezig ben of afgerond heb tot het hoe en waarom van websites.

Nieuws over SEO, vindbaarheid, plugins en veel meer. Ook zal ik in de blogs de mensen waarmee ik samenwerk voorstellen. Zo krijg je een nog beter beeld van Build to Link en de mogelijkheden die ik u kan bieden.

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies " daarmee dragen cookies bij aan een prettige website-ervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten